free web stats

Voice over Romania: Aici, alege vocea

Cauti voice over in Romania? Găsești aici banca națională de voci premium. Alege vocea pentru o inregistrare audio la standarde înalte.

Video Sound este agenția de promovare audio-video, cu sediul în București, care îți propune servicii de copywriting, înregistrare audio, filmare evenimente corporate, producție video și tot ce ține de o bună campanie de marketing, cu voice over în Romania. Clienții și colaboratorii noștri din toată țara ne-au hrănit reputația, în ceea ce privește producția audio-video, iar actorii noștri de voce (voice-over), cu experiență relevantă în radio și televiziune, sunt recunoscuți pe plan național și internațional. Poți opta pentru o voce masculină sau una feminină care să transmită mesajul brandului tău, atât în limba română, cât și în limba engleză, pentru producții audio și spoturi publicitare de succes.

Suntem echipa care contribuie la promovarea brandurilor în media, indiferent că vorbim despre București sau campanii locale, la radio, TV, YouTube și rețelele de social media. Cu atât mai mult cu cât publicitatea online începe să se apropie vertiginos de spațiile media de comunicare convențională, suntem aici să-ți livrăm un voice over premium și o prelucrare a imaginii de calitate superioară, adaptată la platformele online. În plus, le livrăm clienților noștri spoturi audio și spoturi video care să atragă atenția consumatorului. Ba mai mult, în cazul în care sunteți în căutare de dublaj audio, voci pentru desene animate și orice alt tip de proiect care presupune înregistrarea unui actor de voce în studio, agenția noastră vă vine, din nou, în întâmpinare. În plus, am reușit să ducem producția de spoturi radio in-store la următorul nivel. Am pus la dispoziția multor centre comerciale, magazine și showroom-uri anunțuri audio cu voice over Romania, din baza noastră de date. Practic, o bancă de voci pentru audio branding.

AICI, BAZA DE DATE DE VOICE OVER ÎN ROMÂNIA

Suntem foarte prompți. Scrie-ne un mesaj pe WhatsApp sau trimite-ne un email și îți răspundem rapid. În ceea ce privește proiectele IVR ( Interactive Voice Response), clienții și colaboratorii noștri ne solicită pentru așa-numitele voci de robot telefonic. Este limpede că ai nevoie de un voice-over pozitiv care să transmită încredere și dorința de a reveni. Suntem creativi și generăm idei, care generează idei.

Am reușit să ne punem amprenta și pe segmetul de înregistrări audio pentru audiobook, mai ales că această piață crește considerabil, odată cu scăderea timpului pe care cu toții îl petrecem acasă. Așadar, dincolo de spoturile audio, și reclamele radio-Tv, în cazul în care aveți nevoie de voice over în România pentru înregistrări audio book, suntem la un click distanță.

Producție Video

Spot Publicitar JAGUAR F-PACE

Spot Publicitar VIN COTNARI

Producție Audio

Date Contact

Telefon : 0743 223 113

Email : office@video-sound.ro