free web stats

Servicii voice over: Aici găsești vocile de la TV

Vă punem la dispoziție servicii de voice over din banca națională de voci profesioniste, cu experință relevantă în televiziune și radio. În plus, lucrăm cu translatori care contribuie la traducerea materialelor, atunci când producția audio video trebuie livrată în mai multe limbi și/sau cu mai mulți actori de voce. Departamentul de voice over în limba română asigură toate elementele care duc la o producție de spot publicitar radio sau TV, ori online, în condițiile în care segmentul care ține de reclame Facebook și Instagram este într-o continuă dezvoltare. În studioul de înregistrări Video Sound se conectează vocile cu brandurile, în așa fel încât rezultatul să fie peste așteptări.

În situația în care vă interesează segmentul de publicitate radio, contactați-ne pentru a stabili postul la care vreți să difuzați spoturile audio și pentru a hotărî împreună ce voice-over este potrivit pentru transmiterea mesajului vocal. În ceea ce privește zona de producție video, ne putem deplasa în toată țara cu echipa de filmare, iar apoi, prelucrarea, editarea și montajul video se va realiza în studiourile și grupurile noastre de producție, alături de servicii voice over. Am realizat cu succes spoturi publicitare pentru clinici medicale, mall-uri, hypermarket-uri, restaurante, hoteluri și diferite business-uri din industria HORECA. Pe lângă acestea, afacerile locale au început să câștige teren și să solicite tot mai des campanii de promovare online pe Google, Facebook și Instagram. Funcționând ca o casă de producție video bine cotată, livrarea spoturilor și a mesajelor interactive se face într-un timp optim, cu atât mai mult cu cât știm ce înseamnă un deadline respectat cu strictețe.
O bună parte din vocile de reclame pe care le auziți la televizor și în spoturile publicitare Facebook sunt în baza noastră de date voice over Romania, însă, pe lângă vocile de pe site, avem și altele pentru un pret voice over redus.

ASCULTĂ ȘI ALEGE VOICE OVER

Punem umărul și la ceea ce înseamnă dublaje audio. Practic, dublajul presupune înlocuirea vocilor personajelor/actorilor, din înregistrarea originală, cu alte voci în limba țintă. Acest lucru se face sincronizat la secundă, după ce, în prealabil, translatorii adaptează textul de înregistrat la aceeași durată cu textul original. În plus, pentru textele în limba română, pe lângă servicii voice over, redactăm texte spot publicitar.

CERE O COTAȚIE DE PREȚ VOICE OVER

Producție Video

Spot Publicitar JAGUAR F-PACE

Spot Publicitar VIN COTNARI

Producție Audio

Date Contact

Telefon : 0743 223 113

Email : office@video-sound.ro