free web stats

Cine este vocea de la metrou: ”Urmează stația…

Peste 800.000 de bucureșteni circulă în fiecare zi cu metroul, iar vocea actriței Isabela Neamțu (voice-over) este auzită de mii de ori pe zi. Se pare că ea a înregistrat în urmă cu mai mulți ani un demo de voce sub forma unui casting, iar la final i s-a comunicat că nu va fi ea vocea de la metrou și nici nu a fost plătită.

După ceva timp, un coleg al artistei i-a spus că a auzit-o în mijlocul de transport și este sigur că vocea îi aparține Isabelei Neamțu. Așa că aceasta a coborât personal la metrou și a descoperit că, într-adevăr, ea este voice-over-ul care atenționează călătorii cu privire la stațiile care urmează și momentul când se închid ușile.

Revoltată că nu a fost înștiințată despre faptul că înregistrarea este folosită de către Metrorex, fără voia și cunoștința ei, actrița care a înregistrat vocea de la metrou, a dat în judecată instituția, susținând că nu a fost remunarată pentru serviciile sale. După opt ani de proces, Isabela Neamțu a reușit să învingă sistemul și a câștigat definitv în instanța acțiunea intentată Metrorex, care a folosit-o ca voice-over fără vreo bază legală. Însă despăgubirile pe care le-a cerut, în cuantum de 170.000 de euro, nu au fost primite. Asta pentru că instanța a decis că persoana care este voice-over la metrou trebuie să primească doar 4.200 de dolari.

Producție Video

Spot Publicitar JAGUAR F-PACE

Spot Publicitar VIN COTNARI

Producție Audio

Date Contact

Telefon : 0743 223 113

Email : office@video-sound.ro